Udskriv denne side
RFK's Bestyrelse
RFK's flyveplads i Gerlev
RFK's flyveplads i Slangerup
Hvem har haft flest "Radio fejl"
Klub arrangementer
Modelflyveopvisning

Klub arrangementer.

Afholdte arrangementer Fremtidige arrangementer
Viser arrangement nr. 1 - 5 af 5 fremtidige arrangementer.
"Onsdagsgrill"
Dato: 4. august 2021 / kl. 18:00
  Nu prøver vi igen at lave et lille grill-arrangement på pladsen i Gerlev. Der vil være pølser og brød fra klokken 18.00. Af hensyn til indkøb vil vi meget gerne have tilmelding på info@radioflyveklubben.dk senest 3.8.

M.v.h. Bestyrelsen

Sommer-flyvning med spisning
Dato: 29. august 2021 / kl. 13:00 - 21:00
  Kære medlemmer.

Jeg synes, at vi trænger til at få gjort en ende på isolationen og komme lidt mere sammen. Mon ikke også du trænger til at komme tilbage til de gode gamle vaner og flyve noget mere?

Bestyrelsen arrangerer en sommerkomsammen, hvor vi flyver om eftermiddagen og gør klar til at grille og spise fra kl 18:00. Det kan gøres sikkert udendørs og særligt efter at vaccinationerne er begyndt at være udbredte.

For et symbolsk beløb på 20 kroner får du øl og vand og noget at spise.

Vi stiller et festtelt op, så spisningen ikke er afhængig af vejret.

Tilmelding til spisning på info@radioflyveklubben.dk eller henrik@bisgaard-clausen.dk. Giv også gerne besked, hvis du kommer til flyvning: Vi skal være 3-4 mand til at stille teltet op.

Betaling med en flad tyver eller på MobilePay 5161 5565

Venligst
Henrik

Dato: 8. september 2021 / kl. 19:30
  Den årlige generalforsamling afholdes på Pedersholm i Frederikssund onsdag d. 8. september kl. 19.30. Indkaldelse m.m. udsendes senere.

Jubilæum i Gerlev
Dato: 26. september 2021 / kl. 10:00
  Søndag d. 26. september er det 30 år siden vi begyndte at flyve i Gerlev. Det fejrer vi med morgenbrød fra kl. 10.00. Formanden holder tale og derefter er der en lille fly-for-fun-konkurrence.

Arbejdsdag
Dato: 2. oktober 2021 / kl. 10:00
  Lørdag d. 2. oktober er der arbejdsdag i Gerlev. Nærmere indhold/opgaver følger senere.

Airspeed:

Kontakt: Webmaster