Forfatter: RADIOFLYVEKLUBBEN

Modelflyvningens dag 26. maj 2024.

Tak for en fin dag på flyvepladsen 26. maj.

Modelflyvningens dag er i år søndag d. 26. maj. Det foregår på mange af landets modelflyvepladser samme dag.

I Radioflyveklubben, Frederikssund, flyver vi fra kl. 11.00 til 15.00 på modelflyvepladsen på Hasselhøjvej i Jægerspris, hvis dagens vejr tillader det.

Kom og se hvad vi laver, både udstillede modeller og modelfly i luften. Vi flyver både med almindelige fly og helikoptere.

Der er også mulighed for at prøve at flyve selv.

Kom og få en god dag på modelflyvepladsen sammen med os.

VELKOMMEN

Radioflyveklubben er en klub for modelpiloter med to gode pladser for fly, helikoptere og droner (FPV og foto) tæt på Frederikssund. Desuden flyves der fra en sø i Lynge Grusgrav på aftalte dage (Udelukkende elmodeller).

Både begyndere og erfarne kommer på pladsen for at lære at flyve eller blive bedre til det, og klubben har instruktører til at hjælpe folk på vej.

Klubben har et godt sammenhold med flere arrangementer for medlemmerne hen over sommeren og indendørsflyvning og klubmøder hen over vinteren.

Hvis du har lyst til at prøve at flyve kan du kontakte foreningen og få en tur med en instruktør. Hvis du allerede er rutineret modelflyver, byder vi dig også velkommen i klubben.